De extra feature is een uitbreiding op de basissite. 
Upgrade naar "Fix Content", of activeer de feature "Extra talen toevoegen", om hier gebruik van te maken. Deze feature kan je toevoegen door vanboven op jouw website naar “Mijn abonnement” te klikken. Daar zie je links een balk verschijnen met de verschillende features die we aanbieden.

Klik op “extra talen toevoegen” en vink het vakje “voeg deze feature toe aan je abonnement”.

Als de extra feature is toegevoegd, moeten er nog drie zaken gebeuren om alles in orde te maken.

1. Klik op “mijn instellingen”. Daarna klik je op “Vertalen” en voeg de taal toe die je wilt.

Als je dit gedaan hebt, verschijnt er een extra taal bij de instellingen. Dat ziet er zo uit.

Uiteraard is jouw website nog niet automatisch vertaald. De teksten moet je zelf aanpassen. Dat doe je door op de taal te klikken die je net hebt toegevoegd. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je instellingen, zoals de footer en de contactinformatie aan te passen in de taal die je gekozen hebt. Dankzij bovenstaande knoppen kan je makkelijk switchen tussen de verschillende talen.

2. Klik op “mijn inhoud”. 

Ga naar de bepaalde pagina die je wilt bewerken. Bij alle pagina's klik je op "bewerken".

Het zou kunnen dat je taal nog op "Taalonafhankelijk" staat. Als dat het geval is, verander je de taal naar "Nederlands".

Vervolgens klik je in de grijze balk op vertalen. Op deze manier kan je een bepaalde taal toevoegen. 

Als je dit correct hebt toegepast, kan je nu de oorspronkelijke tekst vertalen naar de taal die je gekozen hebt. Vergeet na de aanpassingen zeker niet op te slaan. Dit doe je bij alle pagina's.

3. Klik op “mijn menu”

Het eerste wat je hier ziet, is dat er bij sommige pagina's "taalonafhankelijk" tussen haakjes staat. Eerst moet je deze pagina's omzetten naar Nederlands.

Dat doe je door op "bewerken" te klikken, en dan onderaan de taal te veranderen van "taalonafhankelijk" naar "Nederlands".

Daarna ga je naar de bepaalde pagina die je wilt vertalen en klik op “vertalen”. 

Vervolgens ga je naar de bepaalde taal die je wenst en klik je op “vertaling toevoegen”. 

Vul de titel van de menulink in, in de taal die je wenst en sla op. Doe hetzelfde bij alle andere pagina’s die je wilt vertalen.